• Openingstijden

  7 dagen per week geopend

 • Telefoonnummer

  + 31 (0)172 57 17 61

 • Openingstijden

  7 dagen per week geopend

 • Telefoonnummer

  + 31 (0)172 57 17 61

Restaurant

Restaurant

Geachte gasten, bezoekers, watersporters,

Na bijna 3 jaar sluit Restaurant ZoetWater haar deuren.

We hebben hard gewerkt, ons best gedaan en veel geleerd. Ons doel was altijd om mooie en pure gerechten te serveren en onze gasten tevreden te stellen.
Graag nodigen we u uit om nog een laatste keer te komen genieten van onze keuken!  

Deze week serveren we nog het restaurantweekmenu en volgende week een 3-gangen proeverij met het lekkerste wat ZoetWater te bieden heeft voor 29,50 p.p.

Zondag 17 november is de laatste dag dat het restaurant geopend is. Daarna zullen we allemaal gaan starten aan een nieuwe uitdaging elders.

Het hotel ZoetWater gaat verder waarbij overnachtingen met ontbijt mogelijk blijven. De jachthaven, bootverhuur, SUP & kano huur en de camping blijven ook bestaan.

Graag wil ik alle werknemers bedanken die zich ten volste hebben ingezet voor ZoetWater, onze leveranciers en alle mensen die ons altijd hebben willen helpen en ons altijd gesteund hebben.

Wij bedanken u voor uw vertrouwen en dat u onze gast bent geweest!

Met vriendelijke groet,
Restaurant ZoetWater,

Martijn Kempen

PS Mocht u nog een cadeaubon in uw bezit hebben dan kunt u deze nog t/m 17 november 2019 gebruiken. Het is helaas niet meer mogelijk om deze na die tijd te verzilveren, hiervoor onze excuses.


Genieten aan het water

ZoetWater is prachtig gelegen aan de rand van de Nieuwkoopse Plassen, midden in het Groene Hart! Of u nu fietst, vaart, wandelt of rijdt, u kunt ons op alle manieren bereiken. Vanaf ons zonnige terras heeft u een prachtig uitzicht over het natuurgebied. U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie, smakelijke lunch, borrel of een heerlijk diner. Wij verrassen u graag. Feesten en partijen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Al onze gerechten zijn huisgemaakt en we gebruiken alleen verse producten. Dat is wat ZoetWater uniek maakt. Recent is onze keuken verbouwd en is er meteen een nieuwe houtskooloven aangeschaft. Gerechten krijgen in deze oven een verrassende smaak. En dat proef je! U vindt op onze kaart herkenbare gerechten zoals bijvoorbeeld tomatensoep, carpaccio of côte du boeuf maar dan bereid op onze eigen ZoetWater manier!

Met regelmaat vernieuwen wij onze menukaart en onze keuken kan moeiteloos rekening houden met allergenen of dieet wensen.

Bent u benieuwd? Neem dan hieronder alvast een kijkje op onze huidige menukaart.

We verwelkomen u graag bij ZoetWater!

Volg ons ook op social media