• Openingstijden

  7 dagen per week geopend

 • Telefoonnummer

  + 31 (0)172 57 17 61

 • Openingstijden

  7 dagen per week geopend

 • Telefoonnummer

  + 31 (0)172 57 17 61

Dobberhuisje

Dobberhuisje

Uniek Overnachten!

Het Dobberhuisje ligt afgemeerd aan de laatste steiger van de kleine jachthaven ZoetWater, aan de rand van de Nieuwkoopse plassen. Een vakantie in dit unieke ronde huisje met een panoramisch uitzicht is een speciale belevenis.

De jachthaven is onderdeel van hotel ZoetWater alwaar u heerlijk ’s morgens gemakkelijk kunt ontbijten.

Het Dobberhuisje is over het water en over de weg bereikbaar. Met de auto zijn steden als Leiden, Amsterdam en Utrecht binnen 30 minuten te bereiken.

Wanneer u het Dobberhuisje huurt kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten, waaronder fluisterboot huur, kano huur, sup huur (suplessen), zeilbootjes huur voor kinderen (in de schoolvakanties zijn zeilweken bij te boeken) en fietsverhuur. Er zijn prachtige routes te varen, wandelen en fietsen direct vanaf het Dobberhuisje.

Het Dobberhuisje van 35 m2 is gezellig ingericht. Woonkamer met keuken, ruime badkamer met douche en toilet en 2 slaapkamers. Eén slaapkamer met een luxe 2-persoons boxspring en in de andere slaapkamer staat een stapelbed en een 1-persoons boxspring. Eventueel zijn er 2 extra slaapplaatsen van de bank in de woonkamer te maken. De keuken is compleet uitgerust. Het dobberhuisje is zelfvoorzienend. Dat wil zeggen stroom wordt opgewekt met zonnepanelen en warm water en cv middels een zonneboiler. De gezellige pelletkachel zorgt ook in de winter voor een zeer aangenaam verblijf.

Voor informatie en boekingen kunt u contact opnemen via dobberhuisje@varionjachtverhuur.nl of 06 54 737 975.

Reserveer nu


Volg ons ook op social media